ESGLÉSIA CATALUNYA 
De la creu a la glòria: meditació bíblica sobre la façana de la Passió de la Sagrada Família
Es tracta de l’acte central de la III Setmana de la Bíblia, i serà d’entrada lliure fins a completar l’aforament
Macià Grau 15/11/2018

Amb motiu de la celebració de la III Setmana de la Bíblia, que començarà el 26 de novembre i durarà fins al 2 de desembre, la majoria de les diòcesis catalanes han preparat diverses activitats per difondre la paraula de Déu, que és el principal objectiu d’aquesta efemèride.

En el cas de la diòcesi de Barcelona, l’acte central de la Setmana de la Bíblia serà una meditació bíblica sobre la façana de la Passió de la Sagrada Família que farà el Dr. Armand Puig, rector de l’Ateneu Universitari Sant Pacià, que ha dedicat gran part de les seves investigacions a l’estudi de la basílica de la Sagrada Família. L’acte, que rep el nom “De la creu a la glòria”, serà d’entrada lliure fins a completar l’aforament, i comptarà a més amb la participació de l’organista Juan de la Rubia, que acompanyarà el públic amb diverses improvisacions fetes a partir del text.

La Setmana de la Bíblia d’aquest any se celebra sota el lema “La Paraula és molt a prop teu (Dt 30,14), i compta amb el suport de la Conferència Episcopal Tarraconense i cinc entitats promotores més: l’Abadia de Montserrat, l’Associació Bíblica de Catalunya, el Centre de Pastoral Litúrgica, l’Editorial Claret, i Catalunya Cristiana-Ràdio Estel. Una de les novetats d’aquest any és la distribució gratuïta del llibre dels Fets dels Apòstols, que es pot adquirir a les parròquies però també a la seu de Catalunya Cristiana i Ràdio Estel, a Barcelona (C/Comtes de Bell-lloc 67-69).

 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET