ACCIÓ SOCIAL 
Sisena edició de les 24 hores de Mans Unides
Es tracta d’una campanya de sensibilització, que vol mostrar el treball conjunt que fan persones d’arreu del món a diari per acabar amb les desigualtats i les injustícies al món
Redacció 21/11/2018

Del 16 al 24 de novembre s’està celebrant la VI edició de les 24 hores de Mans Unides, una campanya de sensibilització que vol mostrar el treball conjunt que persones d’arreu del món fan a diari per acabar amb les desigualtats i les injustícies al món. Com ha explicat l’organització en un comunicat, el lema d’aquest any és “Encén el teu compromís. Junts il·luminem el món”, una frase que expressa a la perfecció l’objectiu d’aquesta iniciativa: “Fer veure que Mans Unides som tots, i que junts podem il·luminar el món.”

Els set sectors de treball de Mans Unides

Dins les activitats previstes per a l’edició d’aquest any, l’organització ha anunciat que aprofitarà la campanya per donar a conèixer quines són les diverses àrees de treball de Mans Unides, que es divideixen en set nous sectors de treball. A més, mitjançant testimonis arribats d’Espanya i d’altres punts del planeta, es mostrarà el compromís d’algunes persones de l’entitat que treballen a diari per “il·luminar el món”. Partint del seu exemple, tots els que ho vulguin podran col·laborar amb la campanya compartint una foto seva a les xarxes socials on surtin al costat d’una espelma encesa, o fent un donatiu per col·laborar amb Mans Unides a través de la pàgina web: manosunidas.org/24horas.

Finalment, com en totes les edicions prèvies, algunes de les 72 delegacions de l’organització ajudaran a escampar el missatge de solidaritat i sensibilització amb diverses activitats que es faran a les principals ciutats d’Espanya.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET