ACCIÓ SOCIAL 
El Tren de la infància, un viatge cap a la igualtat d’oportunitats
Es tracta d’una iniciativa en la qual personatges famosos faran un recorregut en tren per lluitar contra la pobresa infantil
Redacció 23/11/2018

El proper dissabte 24 de novembre, amb motiu del dia dels drets de la infància, un tren de FGC ple de persones conegudes i significatives pels seus valors i compromís amb les persones farà el recorregut Manresa-Barcelona per simbolitzar un viatge cap a un món on tots els infants tinguin igualtat d’oportunitats. Es tracta d’una iniciativa que forma part del programa Invulnerables, i que ha estat impulsada per Sor Lucía Caram, que juntament amb el suport de l’Obra Social “la Caixa” han creat aquest “Tren de la infància” que vol reivindicar el dret dels nens a ser nens i a ser feliços.

El recorregut del tren començarà a Manresa, a l’estació de Manresa-Alta, i acabarà a les andanes 3 i 4 de l’estació de plaça Espanya, a Barcelona. Durant el viatge, a més, Themoff produccions enregistrarà un videoclip amb la cançó “Viu-la” de Filipo Landini, amb una coreografia de joves manresans dirigits per Ariadna Guitart.

Entre els famosos que hi participaran hi haurà diversos actors catalans com Quim Masfarrer o Peyu, i també alguns periodistes com la Carme Barceló o la Xantal Llavina, entre d’altres. D’altra banda, molts altres personatges coneguts també han volgut donar suport a la iniciativa enregistrant vídeos, com és el cas de la Núria Picas, el Padre Ángel, Xavier Graset, i fins i tot Leo Messi.

Sessió de xarxes socials

Després d’aquesta acció solidària, Mariola Dinares, del Popap de Catalunya Ràdio, farà una sessió de xarxes socials, amb l’objectiu d’aconseguir que els hashtags #TrenDeLaInfancia, #Invulnerables i #Caixaproifancia puguin arribar a ser Trending Topic a Twitter. És per aquest motiu que els organitzadors han fet una crida a tots els ciutadans perquè s’uneixin a la iniciativa des de les seves xarxes socials utilitzant els hashtags i incloent-hi frases i fotografies que puguin ajudar a crear consciència de la necessitat de treballar a favor dels nens.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET