ACTIVITATS 
Un concurs de paraules sobre cinema i religions serà el punt i final a la XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya
L’escriptor Màrius Serra dirigirà un joc de paraules obert a tothom a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna
Redacció 28/11/2018

La XV Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya que va començar el 15 de novembre amb l’objectiu d’aproximar la diversitat religiosa arreu del territori, finalitzarà el proper divendres dia 30 després d’haver arribat a 16 ciutats i 9 centres penitenciaris.

Per tancar aquesta edició, els responsables de la Mostra de Cinema Espiritual han organitzat un concurs de paraules relacionat amb el cinema i la religió, que se celebrarà el mateix divendres 30 de novembre a les 19h a la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna (Universitat Ramon Llull).  El concurs rep el nom de “Paraula sagrada”, el dirigirà l’escriptor Màrius Serra, i també servirà per presentar i donar a conèixer la diversitat religiosa existent a Catalunya, especialment entre els joves.

L’esdeveniment serà d’entrada lliure, i tots els assistents podran participar-hi obertament  per tal d’aconseguir un dels molts premis que es repartiran. D’altra banda, el joc es podrà seguir a través de les xarxes socials de la Mostra, al perfil @cinemaspiritcat de Twitter, Facebook i Instagram. Com ha explicat l’organització en un comunicat, aquesta serà la segona edició del joc “Paraula sagrada”, que s’emmarca dins els Afterworks Obs, de l’Observatori Blanquerna de Comunicació, Religió i Cultura, que compten amb el suport del Celler Xavier Clua.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET