ACCIÓ SOCIAL 
L’emoció de fer possible que ningú dormi al carrer
Arrels Fundació publica un vídeo per agrair la col·laboració ciutadana en la lluita contra el sensellarisme
Redacció 30/11/2018

Arrels Fundació, una entitat coneguda pel seu treball amb les persones que no tenen llar, ha posat en marxa una nova campanya per seguir avançant en l’objectiu d’aconseguir que no hi hagi ningú dormint al carrer. Aquesta iniciativa ha començat amb la publicació d’un vídeo en el qual apareixen diverses persones que havien estat en situació de sensesostre, que agraeixen a tothom que els ha ajudat de manera anònima per canviar la seva vida.

El vídeo, que es titula “L’emoció de fer possible que ningú dormi al carrer”, es pot veure a la pàgina web de l’entitat, i és una de les eines de la campanya per animar els ciutadans a seguir col·laborant amb petits gestos individuals, que Arrels Fundació defineix com “petits grans de sorra que són clau per oferir habitatge i alimentació a tothom”.

D’altra banda, aquesta iniciativa també inclou una manera innovadora de col·laboració ciutadana, que són els “reptes”. Mitjançant aquests reptes, que han de crear els mateixos usuaris i poden anar des de concerts i aniversaris fins a sopars solidaris, les persones poden fer partícips de la campanya al seu entorn, per tal d’assolir més ràpidament l’objectiu d’aconseguir que ningú dormi al carrer. Tota la informació de la campanya es pot consultar a la pàgina web arrelsfundacio.org.

 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET