ESGLÉSIA ESPANYA 
Reunió entre la Conferència Episcopal Espanyola i la ministra d’educació Isabel Celaá
Els bisbes han manifestat la necessitat de fer un pacte educatiu estable que eviti els continus canvis legislatius a l’ensenyament a Espanya
Redacció 05/12/2018

Davant l’anunci del nou avantprojecte de la Llei Orgànica d’educació que ha de modificar la del maig de 2006 (LOE), el 3 de desembre la Conferència Episcopal Espanyola (CEE) va sol·licitar una reunió amb la ministra d’educació Isabel Celaá per transmetre-li les seves preocupacions i opinions al respecte. La trobada es va fer a la seu del Ministeri d’Educació i FP, i per part de la CEE va comptar amb la presència del seu secretari general, Mons. Luis Argüello, i del president de la Comissió Episcopal d’Ensenyança, Mons. César Franco.

En un clima de cordialitat, els dos representants de la CEE van manifestar a la ministra la necessitat d’elaborar un pacte educatiu estable, que eviti els continus canvis legislatius a l’ensenyament a Espanya. D’altra banda, van aprofitar la trobada per reafirmar el paper de la Constitució en totes les noves propostes de llei: “la Constitució segueix sent el marc de referència pel diàleg sobre el pacte educatiu”, van exposar els representants de la CEE.

Un cop va finalitzar la reunió, les dues parts van acordar continuar treballant conjuntament per arribar a un consens que permeti oferir un millor servei al dret dels pares en l’elecció de l’educació dels seus fills.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET