PROGRAMES 
La Institució Teresiana compleix cent anys de vida a Catalunya
Arrenquen els actes corresponents al centenari de l'entitat
 11/01/2019

Cent anys donen per molt, i per moltes coses bones i no tan bones, però la realitat no enganya mai i la Institució Teresiana ha arribat al segle de vida a Catalunya.Una llarga trajectòria que és molt longeva i que ha servit per contribuir a la promoció humana i social, a través de la mediació cultural i educativa. La Institució Teresiana és una associació internacional de laics cristians i celebra els seus cent anys d'existència.


A Catalunya, els seus membres estan presents tant en entitats públiques com privades. Institució Teresiana compta amb la vinculació i ajuda de l'Escola Arrels, el Moviment de Joves Acit Jove, i la Fundació Viarany amb diversos projectes com el Centre Passatge, Centre Obert Eixample, Centre Convivim i l'ONG InteRed. Al Programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlat amb Anna Maria Almuni, delegada de Formació i Promoció de Laïcat de l'arquebisbat de Barcelona: "Fem una valoració molt positiva de molts projectes que hem tancat i d'altres que tenim oberts. Intentem a través de la Institució una transformació educativa en el sentit més ampli i fem missions per ajudar i acollir la immigració, els menors no acompanyats i els infants en risc".

Divendres dia 11 de Gener, hi ha el primer acte inaugural de la celebració del centenari de la Institució Teresiana a Catalunya amb la intervenció de Margarita Bartolomé, Carmina Gómez i M. Dolores Valencia al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, al carrer Montalegre nº 5 de Barcelona a partir de dos quarts de set de la tarda.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET