El
ESGLÉSIA 
"El bisbe Traserra es va posar radicalment al servei de l'Església"
El cardenal Martínez Sistach recorda el qui fou bisbe auxiliar de Barcelona i bisbe de Solsona
Redacció 28/01/2019

El cardenal Lluís Martínez Sistach, arquebisbe emèrit de Barcelona, ha recordat el bisbe Jaume Traserra, bisbe emèrit de Solsona mort divendres als 84 anys d'edat."Era una persona senzilla, profunda, preparada intel.lectualment i que anava a per feina", ha destacat el cardenal Martínez Sistach al programa"A Primera Hora" de Ràdio Estel.


Segons l'arquebisbe emèrit de Barcelona,"la tasca més important del bisbe Traserra va ser aplicar el Concili Vaticà II, amb la voluntat d'acostar l'Església al món d'avui. El seu gran llegat és l'amor a l'església i a les persones".

Jaume Traserra va morir divendres a causa d'una greu malaltia.Nascut a Granollers, Traserra va ser bisbe de Solsona des del 2001 fins al 2010, moment en què li va agafar el relleu l'actual bisbe Xavier Novell.

Mirada a Vençuela 
Al programa també s'ha parlat amb l'expert en relacions internacionals de la UOC, Ernesto Pascual sobre la situació de Veneçuela després de l'autoproclamació de Juan Guaidó com a president del país, i a l'espai setmanal Truc Curt, que ara s'emet els dilluns, ens ha visitat Daniel Trillo professor de català de l'institut Angeleta Ferrer de Sant Cugat del Vallès per aprendre més coses i curiositats sobre la llengua catalana.

Pots escoltar el programa de nou AQUÍ

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET