SOLIDARITAT 
Càritas diocesana de Barcelona es prepara per a la 1a Fira d'Ocupació
Es durà a terme el dijous 9 de maig al Teatre Casinet d'Hostafrancs, i servirà per connectar empreses i persones a la recerca de noves oportunitats
Redacció 07/05/2019

Dins l'afany de Càritas diocesana de Barcelona per ajudar les persones que es troben en situació de vulnerabilitat a trobar oportunitats laborals, l'entitat ha organitzat la 1a Fira d'Ocupació, un esdeveniment que servirà com a punt de trobada entre les empreses i persones en la cerca activa de feina.
Com ha explicat Càritas a través d'un comunicat, la fira es durà a terme el dijous 9 de maig de 9.30h a 14h, al Teatre Casinet d'Hostafrancs (carrer del Rector Triadó, 53).

Dins el recinte s'hi trobaran fins a tretze empreses, fet que permetrà que tots els que participin de la fira puguin entregar el seu currículum i es puguin presentar a les empreses perquè els tinguin en compte per contractar-los.
A més, la fira, que rep el nom de "No m'aturo", comptarà amb la presència de 500 participants del programa de formació i inserció laboral de Càritas "Feina amb Cor", que des de l'any 2013 ja porta inserides 4.000 persones.

Tant el programa complet de la Fira d'Ocupació com tota la resta de la informació es pot consultar a la pàgina web de Càritas diocesana de Barcelona: caritas.barcelona.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET