ESGLÉSIA MÓN 
Asia Bibi arriba al Canadà
La dona, absolta de blasfèmia, per fi aconsegueix sortir del Pakistan
Redacció 08/05/2019

Asia Bibi ha arribat al Canadà. Ha abandonat el Pakistan amb el seu marit després que el Govern els permetés sortir. Ha trigat temps, però finalment està sana i estàlvia gràcies a Déu.” Així ho explica Saif Ul Malook, un dels advocats de la dona cristiana que ha passat nou anys a la presó.

La Cort Suprema del Pakistan, a Islamabad, havia anul·lat la sentència del 2010 que va rebre aquesta dona cristiana per suposadament haver insultat el profeta Mahoma. La condemna li va representar passar nou anys de presó i una condemna a mort per blasfèmia.

L’acusació es va presentar després d’una discussió amb companyes de feina musulmanes que van dir que, com a cristiana, havia contaminat una tassa d’aigua comuna pel fet d’haver-hi begut.

Durant aquests anys, arreu del món, activistes no només catòlics han lluitat per posar fi a aquesta injustícia. Des del 8 d’octubre passat, quan la Cort Suprema la va declarar innocent, Asia Bibi esperava poder abandonar el país perquè fora de la presó era molt difícil garantir-ne la seguretat.

Ara, finalment, gràcies a la pregària i a la feina incansable de tanta gent defensora dels drets humans, Asia Bibi pot gaudir de la seva llibertat amb seguretat.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET