ESGLÉSIA MÓN 
El Papa arriba a Macedònia i resa davant les relíquies de santa Teresa de Calcuta
El Pontífex encara l'última etapa del seu 29è viatge apostòlic internacional
Redacció 08/05/2019

Després de la visita del papa Francesc a Bulgària, el dimarts 7 de maig el Pontífex va arribar a Macedònia del Nord, per encarar d'aquesta manera l'última etapa del seu 29è viatge apostòlic internacional.
Durant la seva estada, Francesc es va reunir amb sacerdots de ritu bizantí, amb les seves famílies i amb diverses religioses a la catedral del Sagrat Cor de Jesús de Skopje, on va mostrar la seva felicitat en veure "l'Església de Macedònia respirant amb els seus dos pulmons, el del ritu llatí i el bizantí, que es complementen i ajuden a gaudir de més a prop la bellesa del Senyor".

Abans de la seva trobada amb els sacerdots bizantins, el Papa va aprofitar per saludar les autoritats del país, la societat civil i el cos diplomàtic al Palau Presidencial i, posteriorment, va visitar la Casa Memorial dedicada a santa Teresa de Calcuta. Allí hi va realitzar un homenatge floral davant l'estàtua de la santa missionera i, acompanyat per la mare superiora i altres religioses, va resar pels pobres i per tots els necessitats: «Et demanem, santa Mare Teresa, mare dels pobres, la teva especial intercessió i ajuda aquí, a la ciutat del teu naixement, on tenies la casa. Aquí vas sentir les primeres paraules de fe amb la teva família i vas aprendre a estimar els més necessitats i ajudar-los
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET