ACCIÓ SOCIAL 
Arrels Fundació presenta la guia "Viure al carrer a Barcelona"
Es tracta d'una eina que ofereix informació útil i consells pràctics a les persones en situació de sense llar que no coneixen els recursos que existeixen a la ciutat
Redacció 09/05/2019

El dimarts 7 de maig, Arrels Fundació va presentar de manera oficial la guia pràctica "Viure al carrer a Barcelona", un mapa que recull fins a 70 recursos que poden ajudar les persones en situació de sense llar a la ciutat.
La guia inclou des d'informació útil sobre on dormir i on dutxar-se, fins a orientacions pràctiques escrites per persones que viuen o han viscut al carrer, i que donen els seus propis consells de com s'ha d'actuar en situacions d'emergència, com podrien ser els casos d'agressió física.

Com va explicar durant l'acte el director d'Arrels Fundació, Ferran Busquets, la guia s'ha creat perquè "arribar al carrer és una situació desesperant per a la persona i l'entitat vol que tothom pugui comptar amb el màxim d'informació per sobreviure al carrer i que conegui els seus drets". Per això el principal objectiu de l'entitat a l'hora d'elaborar la guia va ser el d'oferir un mapa de Barcelona pensat només per a les persones que viuen als carrers de la ciutat, que l'actualitat són més de mil.

D'altra banda, dins el marc de la presentació, l'entitat va aprofitar per llançar cinc reptes a totes les formacions polítiques que es presenten a les eleccions municipals del 26 de maig a Barcelona. Aquestes propostes, com va explicar el mateix Ferran Busquets, estan pensades perquè l'Ajuntament faci front a la realitat de les persones sense llar, i perquè ofereixi més habitatge públic per a persones al carrer.
Tant les cinc propostes polítiques per al 26 M com la guia en format PDF es poden consultar a la pàgina web d'Arrels Fundació: arrelsfundacio.org.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET