L'activitat ha tingut lloc al Casinet d'Hostafrancs.
ACCIÓ SOCIAL Foto: Càritas diocesana de Barcelona
Acció pionera de Càritas Barcelona per ajudar les persones a trobar feina
Més de 500 assistents a la 1a Fira d’Ocupació, organitzada al Casinet d’Hostafrancs
Redacció 09/05/2019

Posar en contacte persones que busquen feina i empreses que ofereixen llocs de treball. Aquest ha estat l’objectiu de la 1a Fira d’Ocupació de Càritas diocesana de Barcelona, una acció pionera en l’àmbit del tercer sector que brinda noves oportunitats laborals a persones desocupades ateses per Càritas. Hi han participat més de 500 persones que han pogut entrevistar-se amb tretze empreses, entre les quals n’hi havia de turístiques, dedicades a la cura de les persones grans o de la neteja.

Salvador Busquets, director de Càritas diocesana de Barcelona, s’ha mostrat convençut que la col·laboració d’empreses amb una alta responsabilitat social és imprescindible per oferir oportunitats laborals a les persones més vulnerables.

En aquest sentit, al llarg de l’activitat organitzada al Casinet d’Hostafrancs amb el lema "No m'aturo", Càritas Barcelona ha celebrat que 4.000 persones han trobat feina gràcies a l’acompanyament de Feina amb Cor. El projecte, iniciat el desembre del 2013, ajuda les persones a adquirir i potenciar competències per tal de trobar una feina. Des de Feina amb Cor es constata una cronificació de la pobresa, sobretot en aquelles persones que tenen entre 55 i 65 anys i un nivell formatiu baix. Amb tot, Càritas afirma que tothom pot reinserir-se al mercat laboral, i que amb un acompanyament intensiu i personalitzat s’aconsegueix que la persona recuperi l’autoestima, torni a creure en ella mateixa i afronti una entrevista de feina amb èxit. Precisament tots aquests coneixements s’han pogut posar en pràctica al llarg de la 1a Fira d’Ocupació.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET