Catedral de Burgos
ESGLÉSIA ESPANYA Foto: Arquebisbat de Burgos
El Papa concedeix un any jubilar a Burgos
El motiu és el vuitè centenari de la catedral
Arquebisbat de Burgos 31/05/2019

L’arquebisbe de Burgos, Mons. Fidel Herráez, ha anunciat que el papa Francesc ha concedit la celebració d’un any jubilar amb motiu del vuitè centenari de la catedral, que començarà el 20 de juliol del 2020 i durarà fins al 7 de novembre del 2021.

Mons. Herráez ha assenyalat la importància d’aquest esdeveniment que farà que durant setze mesos la catedral sigui centre de peregrinacions de diferents grups que podran guanyar la indulgència plenària. Es faran celebracions singulars per a parròquies i arxiprestats i s’hi celebraran jubileus especials amb diferents col·lectius.

El prelat ha recordat que la celebració del vuitè centenari de la catedral té diferents aspectes (cultural, social, econòmic i turístic), però que sobretot és un esdeveniment preeminentment religiós. Així,és la dimensió pastoral la que ha de donar ànima, sentit i contingut a aquesta commemoració.

Per això, des de fa dos anys una comissió treballa per elaborar un conjunt de propostes pastorals per dinamitzar la vida de la diòcesi d’aquí al 2022, en una programació amb celebracions religioses, projectes culturals, evangelitzadors, de compromís caritatiu i de diàleg amb el món contemporani.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET