VATICÀ 
Un minut per la pau
El 8 de juny tothom és convidat a pregar, reflexionar i comprometre’s
Redacció 06/06/2019

En el cinquè aniversari de la trobada històrica entre el papa Francesc i els presidents d’Israel i Palestina, el 8 de juny, a les 13.00, es durà a terme l’activitat Un minut per la pau, arreu del món, convocada per organitzacions nacionals i internacionals.

La data recorda la reunió per invocar la pau promoguda per Francesc el 8 de juny del 2014 als jardins del Vaticà amb el llavors president d’Israel Shimon Peres, el president Abu Mazen i el patriarca de Constantinoble, Bartomeu I.

Es tracta d’una proposta simple, massiva i testimonial en què tothom es comprometi a ser agent de pau. La intenció és que cada persona, el dissabte 8 de juny, a les 13.00, aturi les activitats quotidianes i dediqui un minut a reflexionar, a pregar i a comprometre’s per la pau, cadascú segons la seva pròpia tradició.

Un dels promotors d’aquesta iniciativa és el Fòrum Internacional d’Acció Catòlica, que ha demanat que es pari atenció al document sobre la Fraternitat humana per a la pau mundial i la convivència, signada a Abu Dhabi el 4 de febrer pel papa Francesc i el gran imam Ahmad Al-Tayyeb.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET