Xavier Novell, Júlia Ayala i els responsables del documental.
BISBATS Foto: Ramon Estany
Documental sobre la història de la diòcesi de Solsona
Més de 200 persones s'han aplegat en l'estrena de "425 anys: una història de resistència"
Redacció 18/06/2019

El 16 de juny, al Teatre Comarcal de Solsona, ha tingut lloc l’estrena del documental 425 anys: una història de resistència amb la presència del bisbe Xavier Novell, l’actor Pep Cruz i el director i guionista del documental Dani Sala, de l’empresa de comunicació e2s. Més de 200 persones s'han aplegat per visionar aquest documental, d'una durada de 50 minuts, sobre la història de la diòcesi solsonina. 

L’acte ha començat amb una presentació breu, seguida de les paraules de Dani Sala, que ha recordat com, ara fa un any, des de la diòcesi van contactar amb ell per encomanar-li aquest projecte. Després ha estat el torn de Pep Cruz, que ha manifestat que els vertaders protagonistes del documental són totes les persones que durant aquests anys han configurat aquesta història. El bisbe Xavier Novell ha tancat els parlaments agraint la feina feta a les persones que han dut a terme aquest projecte.

Properament estarà a la venda el DVD d’aquest documental al preu de 5 euros. Els interessats a adquirir-lo poden contactar al telèfon 973 48 06 19 o bisbatsolsona@bisbatsolsona.cat. També poden passar per les oficines de la cúria diocesana. Està previst que aquest vídeo es pugui projectar també a diferents parròquies de la diòcesi, les quals també disposaran dels DVD.   


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET