ACCIÓ SOCIAL 
Càritas de Sant Feliu de Llobregat ha beneficiat 14.326 persones
Les Càritas de Catalunya presenten la memòria anual amb motiu de la solemnitat de Corpus Christi
Redacció 20/06/2019

Amb motiu de la solemnitat de Corpus Christi i del dia de la Caritat, que se celebra diumenge 23 de juny, amb una col·lecta especial a les parròquies, les Càritas diocesanes de Catalunya (deu en total) presenten la memòria anual d'activitats. La memòria 2018 de Càritas de Sant Feliu de Llobregat s'ha fet pública aquest dijous 20 de juny, fet que ha permès conèixer les dades de les persones que s'han atès a les comarques de l'Alt Penedès, el Baix Llobregat, el Garraf i part de l'Anoia durant el curs passat.

El resum de la memòria del 2018 ens diu que el compromís de 911 voluntaris de les diferents Càritas parroquials i interparroquials, més l'ajut dels donants, socis i col·laboradors, ha permès beneficiar fins a 14.326 persones, el 53% del qual són extracomunitaris.
Com es pot llegir al document que ha publicat Càritas de Sant Feliu a la seva pàgina web, un dels seus principals reptes és el d'acompanyar i escoltar les persones que més ho necessiten, a més de tenir en compte les seves necessitats materials. És per això que aquest any l'entitat ha disposat de 27 punts d'acollida, on s'ha orientat i escoltat a les persones en els seus processos de millora de la seva situació personal.

Pel que fa a les xifres, en aquest any que ha suposat el 5è aniversari de Càritas a Sant Feliu s'han gestionat més de 2.600.000 euros, la majoria provinents de donacions privades (66%) i d'ajuts públics (34%). D'aquest total, la major part s'ha destinat  a l'acció social, que s'ha fet a través dels serveis de formació i inserció laboral (17%), la cobertura de necessitats bàsiques (24%), la infància (21%

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET