ESGLÉSIA CATALUNYA 
El Bisbat de Lleida impulsa un projecte solidari per ajudar als joves i infants de Guatemala
Estarà format per un grup de 16 lleidatans, que faran tasques de reforç escolar i acompanyament en un orfenat i un centre de menors
Redacció 01/07/2019

El proper dilluns 8 de juliol, un grup de 16 voluntaris del bisbat de Lleida marxaran a Guatemala per participar en un projecte  de voluntariat internacional amb infància i adolescència impulsat per la Delegació de Missions del bisbat de Lleida. Aquesta iniciativa, que rep el nom de "Lleida Missionera", va començar l'any passat, quan un grup de quatre persones ja van anar a Guatemala per realitzar tasques de reforç escolar i acompanyament a joves i infants procedents de dues obres socials gestionades per la Congregació Marta i Maria.

Com ha explicat el bisbat a través d'un comunicat, un dels principals objectius de l'estada a Guatemala serà la de "conviure amb les comunitats de Jalapa i Esquipulas per conèixer la realitat de la infància i l'adolescència en aquest país centreamericà". Per fer-ho, el grup de voluntaris estarà integrat per perfils molt diversos de professionals, que aniran des de mestres i sanitaris fins a integradors socials i joves universitaris.

El dissabte 6 de juliol, a la parròquia de Santa Teresa de Jornet de Cappont, tindrà lloc la cerimònia en la qual el bisbe Salvador farà l'enviament dels 16 participants. L'acte, que comptarà amb la participació de la directora de la revista Ecclesia Silvia Rozas, començarà a les 11.00 hores.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET