VATICÀ Foto: Dhcatólico
Nomenaments en els mitjans de comunicació vaticans
Matteo Bruni és el nou director de l’Oficina de Premsa
Redacció 18/07/2019

El Papa ha nomenat Matteo Bruni director de l’Oficina de Premsa de la Santa Seu a partir del 22 de juliol i Alessandro Gisotti i Sergio Centofanti com a vicedirectors de la Direcció Editorial del Dicasteri per a la Comunicació.

“Amb els nomenaments”, ha explicat el prefecte del Dicasteri per a la Comunicació, Paolo Ruffini, “l’Oficina de Premsa compta amb un nou director, Matteo Bruni, que coneix perfectament l’estructura i que s’ha fet apreciar, al llarg dels anys, per la seva capacitat humana i professional”.

I ha afegit: “Estic segur que el Dr. Matteo Bruni podrà guiar-la amb competència, saviesa, visió de futur i esperit d’equip, contribuint a la seva estructura definitiva amb l’objectiu de proporcionar el millor servei possible i la informació correcta.”

Bruni va néixer el 1976 a Winchester (Gran Bretanya) i és llicenciat en Llengua i Literatura Estrangera Moderna i Contemporània a la Universitat La Sapienza de Roma. Des del 2009 treballa a l’Oficina de Premsa de la Santa Seu.

Des de fa anys està compromès, en àmbit eclesial, en projectes de cooperació humanitària i en programes de suport a la gent gran.

De Gisotti i Centofanti, el prefecte Ruffini ha destacat que “contribuiran, sota la direcció d’Andrea Tornielli, a millorar cada vegada més l’oferta integrada dels nostres mitjans de comunicació, on tots dos han crescut”.

Fins ara Gisotti era el director ad interim de l’Oficina de Premsa de la Santa Seu. Ruffini especialment li ha agraït “la voluntat de desenvolupar el càrrec de director només per un període de temps (...) Gisotti ha dut a terme aquest servei amb dedicació i professionalitat absoluta, aportant també una contribució intel·ligent a la nova definició organitzativa de la direcció”.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET