VATICÀ Foto: AICA
Cristiane Murray, nova vicedirectora de l’Oficina de Premsa vaticana
Amb el nomenament es completa l’equip que coordinarà la informació de la Santa Seu
 26/07/2019

El Papa ha nomenat la brasilera Cristiane Murray (1962) com a vicedirectora de l’Oficina de Premsa de la Santa Seu. És llicenciada en Administració d’Empreses i Màrqueting a la Pontifícia Universitat Catòlica de Rio de Janeiro.

Va entrar a Ràdio Vaticana el 1995 i des de llavors ha format part de l’equip brasiler que transmet programes diaris arreu del país i escriu al portal de Vatican News en portuguès, la pàgina de Facebook, Twitter, Instagram i Youtube.

En els darrers 10 anys s’ha dedicat especialment al compromís de l’Església a l’Amazònia.

Amb aquest nomenament pontifici es completa l’equip que coordinarà la informació vaticana i la relació dels periodistes acreditats davant la Santa Seu.

En un comunicat de premsa, Murray ha declarat que “rep aquest nomenament amb emoció (...) perquè és un gran reconeixement del treball quotidià de dur al món l’Evangeli, el missatge del Papa i de l’Església”. Especialment ha donat les gràcies a Francesc “sobretot de part de les dones per haver-la escollit per a aquest important càrrec”.

El prefecte del Dicasteri per a la Comunicació, Paolo Ruffini, ha destacat que “l’elecció d’una dona amb arrels al Brasil i amb la mirada oberta sobre el món testimonia la voluntat de construir un equip que sàpiga parlar el llenguatge de qui ens escolta”.

I ha afegit: “Estic segur que Cristiane (...) farà una contribució fonamental d’intel·ligència, sensibilitat, memòria i projecte al servei que tots plegats busquem oferir a l’Església.”

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET