VATICÀ 
El Papa demana tenir cura de les famílies, “laboratoris d’humanització”
El vídeo de Francesc de l’agost ja està disponible
AICA 02/08/2019

En l’edició d’agost del Vídeo del Papa, Francesc fa una crida a pregar per les famílies i a tenir-ne cura, perquè esdevinguin “laboratoris d’humanització”, on les persones puguin assolir una vida de pregària i d’amor.

La intenció de pregària del Papa anima a pregar i cuidar les famílies, “veritables escoles del demà”. El seu missatge és una crida perquè les famílies s’orientin al diàleg, a compartir i a viure experiències plegades, a aprendre a acollir-se i a perdonar-se perquè “constitueixen el primer lloc on l’ésser humà aprèn a estimar”.

Francesc també alerta del perill d’un “individualisme exasperat” que desvirtua els vincles familiars i considera cada component de la família com “una illa”, amb el risc de crear “dinàmiques d’intolerància i agressivitat”.

De la seva banda, el director internacional de la Xarxa Mundial de Pregària del Papa, Frédéric Fornos, s.j.,”en aquesta intenció de pregària, Francesc recorda la importància que té, per a les famílies, una vida de pregària i d’amor que enforteixi el creixement humà i espiritual, a la manera de Jesucrist, el qual ens revela el que significa ser plenament humà”.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET