ESGLÉSIA CATALUNYA 
Mn. Josep M. Turull, nou prior de la capella de Sant Jordi
Substitueix Mn. Joan E. Jarque, després de 42 anys exercint aquest ministeri
Redacció 02/08/2019

Mn. Josep M. Turull és el nou prior de la capella de Sant Jordi del Palau de la Generalitat. El president Quim Torra ha nomenat el rector de la Sagrada Família per substituir el canonge Joan Evangelista Jarque, prior durant els últims 42 anys. Jarque és l’últim prior vigent nomenat pel president Josep Tarradellas.

El relleu s’ha fet efectiu amb una recepció a tots dos priors per part del president Torra, acompanyat de la consellera Meritxell Budó. Seguidament, s’ha celebrat una missa a la mateixa capella de Sant Jordi.

El també canonge de la catedral, Mn. Turull, ha agraït la confiança que tots els presidents de la Generalitat posen en la figura del prior. “La tasca d’aquesta casa és en bona part que a Catalunya la llavor que caigui a terra pugui donar bons fruits” explicava el nou prior. Turull s’ha referit a la coneguda llegenda de Sant Jordi per explicar la situació d’un país que “ha tingut molts dracs que l’han volgut maltractar”. Així, ha demanat que l’única resposta possible sigui el “seny i coratge”.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET