Vetlla de pregària per les víctimes dels darrers tirotejos
ESGLÉSIA MÓN 
Els bisbes dels Estats Units denuncien la plaga de la violència armada
Dolor, indignació i pregària després dels tirotejos de El Paso i Dayton
ACI 06/08/2019

La Conferència de Bisbes Catòlics dels Estats Units (USCCB) ha expressat el dolor i la indignació després dels tirotejos del 3 i 4 d’agost a El Paso (Texas) i Dayton (Ohio), on van morir 29 persones i desenes van resultar-ne ferides.

En dos comunicats, signats pel president de la USCCB, el cardenal Daniel DiNardo, i el president del Comitè de la USCCB sobre Justícia Domèstica i Desenvolupament Humà, Mons. Frank Dewane, els bisbes nord-americans expressen les condolences a les famílies i amics de les víctimes.

No podem creure que els tirotejos massius siguin una excepció aïllada. Són una epidèmia contra la vida que hem d’afrontar”, assenyalen. I afegeixen: “La plaga en la qual s’ha convertit la violència armada continua sense control i s’estén al llarg del nostre país”.
 Per això, els bisbes demanen als catòlics que preguin i “aixequin la veu per als canvis necessaris en la nostra política nacional i la nostra cultura nacional també”.

Fa molt de temps que els bisbes nord-americans demanen lleis “responsables d’armes i un augment de recursos per abordar les causes profundes de la violència”. En aquest sentit, insten el president Donald Trump i els congressistes a “deixar de banda interessos polítics i trobar formes de protegir més bé la vida innocent”.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET