ESGLÉSIA CATALUNYA 
Prohibició total per a Tomàs Pons i Caulús d’exercir públicament el ministeri sacerdotal
L’exrector de Vilobí d’Onyar té prohibit mantenir qualsevol tipus de contacte amb menors
Redacció 02/09/2019

El bisbat de Girona ha fet públic el paquet de mesures canòniques que han estat imposades per la Congregació per a la Doctrina de la Fe a Mn. Tomàs Pons i Caulús, exrector de Vilobí d’Onyar. Mn. Pons té prohibició total d’exercir públicament el ministeri sacerdotal, d’administrar el sagrament de la penitència, de mantenir qualsevol tipus de contacte amb menors i de visitar les poblacions on ha exercit el ministeri. Així mateix, està obligat a residir on determini el bisbe de Girona, de portar una vida de penitència i oració, i de demanar perdó a les víctimes.

Segons exposa la nota feta pública, "el bisbe de Girona ha comunicat personalment al capellà aquestes mesures i ha disposat que se’n faci un seguiment de l’execució i el compliment".

El 29 de març el bisbat de Girona va enviar a la Congregació per a la Doctrina de la Fe les actes de la investigació prèvia relativa a Mn. Tomàs Pons i Caulús. Al mateix temps, en va presentar còpia a la Fiscalia de Girona, que ha arxivat les diligències perquè el delicte ha prescrit.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET