CULTURA 
El físic i poeta David Jou inicia la seva etapa com a nou president de la Fundació Joan Maragall
El seu principal objectiu serà el de treballar per assolir "la transmissió generacional del vessant cultural del cristianisme"
Redacció 01/10/2019

Després de vuit anys en els quals la Fundació Joan Maragall (FJM) ha treballat per contribuir al diàleg del cristianisme amb la cultura actual sota la direcció de Josep M. Carbonell, aquest octubre la FJM ha començat una nova etapa amb el qui en serà el president durant els propers quatre anys, el físic i poeta David Jou.

Membre del Patronat de la fundació des de l'any 1993, Jou és conegut pel seu treball com a investigador en termodinàmica de processos irreversibles però també per la seva poesia religiosa i els assaigs i conferències que ha impartit en relació amb la ciència i la fe. Precisament gràcies a la seva inspiració poètica i capacitat intel·lectual, des de la seva entrada a la FJM, David Jou s'ha dedicat a reflexionar sobre les fronteres entre la ciència i fe, fet que l'ha portat a ser elegit president de la Fundació de manera unànime pel Patronat.

La FJM inicia el 30è curs
El principal objectiu que Jou s'ha marcat en l'inici d'aquest nou curs és el de seguir treballant per assolir el que ell mateix defineix com un dels reptes més importants de la societat actual: "la transmissió generacional del vessant cultural del cristianisme". Per fer-ho, el nou president ha remarcat la importància de "reforçar aquesta línia, estudiant bé com fer present el valor cultural del cristianisme a unes noves generacions que ja han crescut en una societat secularitzada i on l'educació religiosa ja és, habitualment, absent".
L'avanç de la programació prevista pel 1r trimestre del curs 2019-2020 ja es pot consultar a la web de la FJM: fundaciojoanmaragall.org.


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET