RÀDIO ESTEL 
Jordi Armadans: “Tant l’actuació policial com el llançament de pedres cap a uns policies són violència gravíssima”
El director de FundiPau, ha parlat a Ràdio Estel sobre els aldarulls que va patir Catalunya la setmana passada, com a resposta a la sentència del procés, i del seu darrer article publicat en el seu blog, sota el títol “Violència i decència”.
 22/10/2019


Armadans ha explicat que “la violència més preocupant és la violència que s’exerceix sobre les persones i que afecta la seva vida, la seva integritat i la seva llibertat. A partir d’aquí, hi ha moltes categories cap amunt i cap avall”. Segons Armadans, “la violència que hem viscut aquests darrers dies es pot interpretar com a violència, sempre que graduem bé les coses, és a dir, no podem posar al mateix lloc un bombardeig que mata 300 persones que la crema contenidors”. En aquest sentit, el president de FundiPau considera que les categories serveixen per classificar la graduació dels fets, i creu que “tant l’actuació policial com el llançament de pedres cap a uns policies són violència gravíssima”. A més considera que “l’ús de la força per part dels cossos de seguretat de l’Estat ha d’estar del tot justificada per garantir la seguretat, no per generar inseguretat.”

En el seu blog, Armadans fa una reflexió sobre tot el que està passant a Catalunya aquestes darreres setmanes, i destaca la idea que “en general, quan hi ha escenes d’aldarulls al carrer el debat se situa sobre els incidents i queda en segon pla el contingut important de la protesta”. 

Pots tornar a escoltar el programa AQUÍ
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET