RÀDIO ESTEL 
Meritxell Lluís: “El judici no ha servit per a res”
La portaveu del grup municipal de Junts per Terrassa i dona de Josep Rull parla a Ràdio Estel de com ha rebut la seva família la sentència del procés
 23/10/2019


El 14 d’octubre passat, cap a les 9 del matí, es filtrava la sentència als presos polítics i pocs minuts després el Tribunal Suprem la feia pública. Com va anar aquesta entrega de la sentència? Com han viscut els darrers dies les famílies després d’una setmana de protestes? N’hem parlat amb Meritxell Lluís, portaveu del grup municipal de Junts per Terrassa, número 2 per Barcelona per a les eleccions al Senat del proper 10 de novembre i esposa de Josep Rull.

Meritxell Lluís ha assegurat aquest matí que “el judici no ha servit per a res”, i que “no tenim prou paraules per agrair el suport i l’escalf que rebem de la gent”. Davant dels aldarulls dels últims dies a Catalunya, Lluís ha recordat un tuit que van fer els presos demanant que “no s’utilitzés la violència en nom seu”. A més, la dona de Rull ha volgut remarcar que “la  violència no es pot justificar de cap de les maneres”. 

La portaveu del grup municipal de Junts per Terrrassa ha afirmat que “quan hi ha una condemna la família és qui l'acaba patint d’una manera extraordinària”. A més, Meritxell Lluís ha explicat que es troba a faltar molt la figura del seu marit a casa: “Falta el pare a casa. Això és molt dur. Amb aquesta sentència estan impedint que els meus fills puguin créixer i desenvolupar-se al costat del seu pare.”

Després de 25 anys de militància activa, Lluís es presentarà com a número 2 per Barcelona per a les eleccions al Senat el proper 10 de novembre.

Pots tornar a escoltar l'entrevista AQUÍ
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET