ESGLÉSIA CATALUNYA 
S'esfondra el campanar de l'església parroquial de Sant Pere Apòstol de Savallà del Comtat a causa del temporal
L'arquebisbat de Tarragona ha emès un comunicat solidaritzant-se amb tots els damnificats per les pluges torrencials del 22 d'octubre passat i amb les famílies de les persones desaparegudes
Redacció 24/10/2019

La gran llevantada que van patir les comarques de Tarragona la nit del 22 d'octubre passat ha tingut unes conseqüències nefastes per a nombroses poblacions de l'arxidiòcesi tarragonina, que han vist com l'aigua s'ha emportat vehicles, cases, negocis, i fins i tot ha deixat cinc persones desaparegudes. Davant d'aquesta situació, aquest dijous 24 d'octubre l'arquebisbat de Tarragona ha emès un comunicat on se solidaritza amb els damnificats i els dona el seu suport i la pregària, a més de mostrar el seu agraïment a tots els voluntaris i els serveis públics que treballen per restablir la normalitat.

D'altra banda, en el mateix comunicat l'arquebisbat ha anunciat els greus desperfectes que va sofrir l'església parroquial de Sant Pere Apòstol de Savallà del Comptat (Conca de Barberà) a causa del temporal. Com explica, la pluja va provocar la caiguda del cos superior del campanar i l'esfondrament del presbiteri, en una església que està inclosa dins l'inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya, que va ser construïda al damunt d'una anterior d'estil romànic.

Una vegada es garanteixi la seguretat de l'estructura i els tècnics assegurin que l'afectació no es pot estendre a altres parts del temple, començaran les tasques de desenrunament.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET