ESGLÉSIA ESPANYA Foto: Càritas
Migrants amb Drets denuncia iniciatives excloents a Ceuta
La xarxa dona suport al Secretariat de Migracions de Cadis i Ceuta
Redacció 30/12/2019

La xarxa Migrants amb Drets, que inclou Càritas, Confer, Justícia i Pau i la Comissió Episcopal de Migracions, ha fet seva la preocupació del Secretariat de Migracions de la diòcesi de Cadis i Ceuta davant les mesures anunciades sobre “l’eliminació de pressupostos per a l’ajuda a l’Església, promogudes per iniciatives excloents a l’Assemblea de Ceuta”.

Aquestes mesures es refereixen al projecte de pressupostos de la ciutat autònoma de Ceuta per al 2020, que ha elaborat el govern del PP i que recull les exigències de Vox. El projecte contempla eliminar la partida dedicada als menors migrants no acompanyats que s’atenen al Centre de Sant Antoni a través de l’associació catòlica Cardijn.

Migrants amb Drets rebutja “contundentment aquest tipus de decisions que obstrueixen els camins d’acollida i integració que l’Església proposa. Amb aquestes propostes es continua incrementant la indefensió que porta a la vulneració dels drets dels nostres germans migrants i menors”.

La xarxa comunica a la diòcesi de Cadis i Ceuta “la nostra proximitat i reiterem tot el nostre suport perquè aquest tipus de decisions no trunquin l’esperança a la qual Jesús ens crida, especialment en aquests dies de Nadal que ens recorda la indefensió de Crist també migrant”.

El comunicat de Migrants amb Drets assenyala que referma el seu compromís de treballar “per l’hospitalitat” i per garantir “la defensa i la integració harmònica del migrants a la nostra societat especialment quan afecta els més vulnerables”.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET