ESGLÉSIA MÓN 
El cardenal Sako exhorta al diàleg entre els Estats Units i l’Iran
El patriarca de l’Església catòlica caldea alerta de “conseqüències inesperades”
AICA 07/01/2020

En el marc de la gran tensió entre els Estats Units i l’Iran, el patriarca de l’Església catòlica caldea, Louis Raphael I Sako, ha fet una crida al diàleg entre les parts per evitar un vessament de sang.

El cardenal Sako ha afirmat que “els iraquians tenen por que l’Iraq esdevingui un camp de batalla, en lloc de ser una nació sobirana capaç de protegir els ciutadans i les seves riqueses”.

En aquestes circumstàncies tan crítiques i tenses, “és prudent tenir una trobada en la qual totes les parts interessades s’asseguin entorn d’una aula per establir un diàleg sensat i civilitzat que eviti a l’Iraq conseqüències inesperades”.

Per això el patriarca caldeu demana a Déu que “garanteixi a l’Iraq i a la regió una vida ‘normal’, estable i segura a la qual aspirem”.

Aquesta manifestació a favor de la pau se suma al missatge publicat pel Papa en un tuit invocant la pau: “Hem de creure que l’altre té la nostra mateixa necessitat de pau. No s’aconsegueix la pau si no se l’espera. Demanen al Senyor el do de la pau.”
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET