ESGLÉSIA 
El P. Juan Javier Flores, premiat amb el VI Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica
El monjo benedictí ha rebut el guardó pel seu paper important en la defensa i la divulgació de la reforma litúrgica promoguda pel Vaticà II
 14/01/2020

El P. Juan Javier Flores rebrà el dimarts 11 de febrer el VI Memorial Pere Tena de Pastoral Litúrgica. Així ho ha anunciat el Centre de Pastoral Litúrgica de Barcelona (CPL), que ha premiat aquest monjo benedictí de l'abaadia de Santo Domingo de Silos (Burgos) pel seu important paper a l'hora de defensar i divulgar la reforma litúrgica promoguda pel Vaticà II.

Aquesta tasca, com ha explicat el mateix CPL, l'ha exercit a través de les seves funcions com a consultor, professor i preside del Pontifici Institut Litúrgic Sant Anselm i rector de l'Ateneu Anselmià (Roma). El resultat de tot el seu treball a favor de la reforma litúrgica del Vaticà II és la gran tasca que ha realitzat a l'hora de formar a professors de litúrgia de tot el món en la reforma litúrgica, a més de la seva col·laboració activa amb Mons. Tena i amb el CPL.

L'acte d'entrega del premi tindrà lloc el dimarts 11 de febrer a les 17:30h a l'aula Magna del Seminari Conciliar de Barcelona, on l'any passat va rebre el guardó l'arquebisbe Piero Marini.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET