VIURE LA FE DES DE CASA 
"La Missa de cada dia", de Claret, gratuïta
Durant un mes es podrà fer servir la versió "premium" de l'aplicació
Redacció 17/03/2020

A causa de la situació d’emergència decretada per les autoritats davant del Covid-19, l’Editorial Claret ofereix de manera gratuïta l’aplicació de “La Missa de cada dia”.

Claret afirma que vivim dies “d’incertesa, de desconcert, però també són dies de pregària i reflexió, de mirar cap endins”. Aquesta és la raó que ha portat l’editorial a oferir seguir els textos litúrgics de la missa amb la versió premium de l’aplicació La Missa de cada dia, de manera gratuïta a tots els usuaris.


L’aplicació està disponible en català i castellà, i inclou els textos litúrgics per a totes les celebracions eucarístiques del missal. Hi podem trobar les d’àmbit general i les que són pròpies de cada bisbat i les de les principals poblacions. Ofereix els textos que corresponen a cada dia segons el calendari litúrgic i les festivitats locals més importants. També proporciona comentaris sobre els textos bíblics per facilitar la preparació de les homilies o per a la meditació i pregària personal de qualsevol usuari.

Per activar el període gratuït d’un mes, és indispensable haver-se registrat a l’aplicació i introduir el mateix nom i correu electrònic en el formulari que es troba en el següent enllaç: https://primavera.missadecadadia.cat
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET