ESGLÉSIA MÓN 
Jornada de solidaritat i pregària
Crida de la Unió Internacional de les Superiores Generals
Redacció 20/03/2020

La presidenta de  la Unió Internacional de les Superiores Generals (UISG), Jolanta Kafka, ha fet una crida a les congregacions religioses d’arreu del món per celebrar el diumenge 22 de març una jornada de pregària i de solidaritat amb els malalts, els metges i infermers.
 
“És el moment”, diu el missatge que ha enviat la presidenta de la UISG, “en què cadascuna de nosaltres està cridada a respondre a la crisi mundial del coronavirus en solidaritat amb els altres, especialment  amb les persones més vulnerables”.

Sor Jolanta recorda  que vivim un temps privilegiat per a la pregària i per testimoniar la responsabilitat de tenir cura els uns dels altres. Segons la religiosa, aquests moments ofereixen “espai per a actes de generositat i expressions de gratitud especialment cap a qui està en primera línia en la cura dels malalts, qui està compromès en els projectes d’investigació i qui treballa en els serveis públics”.

Per això destaca que “no importa qui sigui o on es trobi, han de saber que són als pensaments i a les pregàries de les religioses de tot el món”.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET