El Sant Pare ha iniciat una nova setmana en què celebra la Missa diària sense presència física de fidels
PAPA FRANCESC 
Francesc recorda "els qui pateixen perquè han perdut la feina"
En la Missa diària, el Papa diu que "la doctrina no és una realitat estàtica, sinó que creix com els arbres, encara que siguin els mateixos"
@IgnasiMiranda 11/05/2020

El Papa ha recordat aquest dilluns els qui no tenen feina perquè s’han quedat sense poder treballar durant aquest període. A l’inici de la Missa a la Casa de Santa Marta, després de recordar l'aniversari de la troballa del cos de Sant Timoteu a la Catedral de Termoli (Itàlia), Francesc ha centrat la pregària en aquests nous aturats. “Aquests dies moltes persones han perdut la feina; no han estat contractats de nou, treballaven il·legalment o en negre... Preguem per aquests germans i germanes nostres que pateixen aquesta manca de treball!", ha dit.

Es pot escoltar AQUÍ (min. 23') l'última edició de DIARI DEL PAPA (min.23')

En la seva homilia, el pontífex ha dit que l'Esperit Sant ajuda a comprendre cada vegada més el que Jesús ens ha ensenyat. Ha comentat igualment que "la doctrina no és una realitat estàtica, sinó que creix com els arbres, que sempre són els mateixos, tot i que més grans i amb fruits, però sempre el mateix i en la mateixa direcció". En la mateixa línia, el Sant Pare ha afegit que "l'Esperit Sant evita que la doctrina falli, que es quedi rígida allà, sense créixer en nosaltres". Aquest dilluns de la V Setmana de Pasqua, el bisbe de Roma ha comentat el fragment de l'Evangeli del dia (del capítol 14 de Joan), en què Jesús anuncia als seus deixebles que els enviarà el Defensor, l'Esperit Sant, una promesa que Francesc ha presentat com la garantia per conèixer millor el misteri de Déu.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET