Ràdio Estel
SOCIETAT 
Les repercussions de la moció de censura i el congrés del PSOE
En el programa 'El Mirador de l'actualitat', analitzem aquest dilluns els últims moviments que poden articular una majoria alternativa
Redacció 18/06/2017

Aquest dilluns, des de Ràdio Estel, us preguntem:

Veieu a prop una majoria alternativa que faci fora Rajoy?
- Sí. La moció de censura ha marcat un acostament PSOE-Podem.
- No ho sé, però Pedro Sánchez i Pablo Iglesias estan forts.
- No. Rajoy podrà completar almenys bona part de la legislatura.

A les 19.30 hores en el programa El Mirador de l'actualitat, analitzarem les repercussions polítiques d’una moció de censura que, pel que sembla, ha posat ponts entre les forces d’esquerra al Congrés dels Diputats:
- La nova etapa de Pedro Sánchez al PSOE, marcada per la possibilitat que el reelegit secretari general busqui aliances amb Podem.
- Les possibilitats que Rajoy deixi de ser president del govern espanyol sense que convoqui noves eleccions o sense que ell ho vulgui: amb una nova moció que uneixi Pedro Sánchez, Pablo Iglesias i altres forces?
- Incògnites sobre alternatives polítiques a la gestió estatal del procés i el referèndum a Catalunya, a partir d'un document aprovat en què el PSOE reconeix la plurinacionalitat de l'Estat.


En el col·loqui, ens acompanyaran Jordi López Camps, col·laborador del Centre d'Estudis Cristianisme i Justícia; Marisa Xandri, diputada del PP al Parlament de Catalunya; Josep Maria Balcells, membre de Catalunya en Comú i exdiputat del PSC; i Joan Morell, militant del PDECat i exalcalde de Pineda de Mar.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET