Ràdio Estel
Dejuni a Montserrat, el passat 7 de març de 2018
RÀDIO ESTEL Foto: Twitter Santolaria Morros
"Expressa solidaritat amb els que tenen determinades privacions"
Carles Armengol (Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat) ha explicat els dejunis que s'estan fent a diversos llocs, com Montserrat, "pels presos polítics, i pels exiliats"
@BorjaDeMaria 15/03/2018

Diversos grups de persones estan fent dejuni a Montserrat per a demanar la llibertat dels polítics presos i el retorn dels que són fora. Carles Armengol, pedagog i president de la Lliga Espiritual de la Mare de Déu de Montserrat, ho ha explicat a la Fórmula Estel: “Aquesta pràctica és molt pròpia de diferents tradicions espirituals però també de la lluita no violenta. És un grup impulsat per l’ANC, però després també la participació d'altres entitats, com la Lliga. S'està fent a Montserrat però hi ha diferents punts on s'estan fent aquests dejunis col·lectius. És una manera d’expressar solidaritat amb aquells que tenen determinades privacions i que et posi més en comunicació, en consciència, amb aquells que estan privats de llibertats o d'altres drets, per diversos motius, en aquest cas, concretament, pels presos polítics, i pels exiliats”.

Què vull? Per a què serveixo? Què puc fer?
Són les 3 preguntes bàsiques que, l’estudiant s’hauria de fer abans de decantar-se per uns estudis i una universitat. N’hem parlat, també en la franja de 8 a 9 a RàdioEstel, amb la directora del Saló de l’Ensenyament, Roser Soley: “És un espai on els joves, els pares, les famílies, poden veure les diferents ofertes i novetats que hi ha de l’educació aquí a Catalunya”.

Pots escoltar la 1a hora de la Fórmula Estel

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET