Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
"Ho hem intentat tot per aprovar els pressupostos"
El portaveu adjunt del grup socialista Units per Avançar, Ferran Pedret, diu que és un error no haver aprovat els pressupostos
Redacció 14/02/2019

Al programa A Primera Hora de Ràdio Estel hem parlat de la situació política actual, concretament dels pressupostos generals de l'estat, amb el diputat al Parlament de Catalunya d'Units per Avançar, Ferran Pedret, que ha manifestat "Ha estat un error no aprovar els pressupostos perquè a Catalunya hi havia prevista una inversió de 2.000 millons d'euros més en matèria ferroviària i un augment d'inversions en infraestructures. Ara el govern català haurà d'explicar si vol aprovar els pressupostos de la Generalitat de Catalunya. De moment, ningú s'ha posat en contacte amb el nostre grup parlamentari. El fet de no haver aprovat els pressupostos fa que ara s'obri un nou escenari polític i el més probable és que se celebrin eleccions el mes d'abril. Era una cosa que no contemplàvem i a més s'obre la possibilitat que l'Estat espanyol tingui un govern de dreta,  i això no és bo per a Catalunya".Sobre la irrupció de VOX en la política espanyola, Pedret ha assegurat "que és tracta d'un problema europeu i es deu a diversos factors com la crisi econòmica, el rebuig a la immigració, i el rebuig al procés independentista català, en el cas d'Espanya. Ens preocupa que l'extrema dreta tingui accés a les institucions, però cal combatre l'extremisme d'aquests partits amb arguments i amb un bon projecte polític".El portaveu adjunt del grup socialista Units per Avançar també s'ha referit a la situació actual dels presos independentistes,"que hi hagi presos no ajuda a fomentar el diàleg entre les administracions catalana i espanyola, però hem de deixar que la justícia faci la seva feina i al mateix temps respectar el poder judicial de l'Estat".


Una pinzellada al darrer setmanari de la revista Catalunya Cristiana

Al programa també s'ha fet un petit repàs amb Carme Munté, cap de redacció del setmanari, sobre la darrera publicació de la revista.

Pots tornar a escoltar el programa AQUI

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET