Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
Xavier Torrents: "L'independentisme guanya a Catalunya, i ERC guanya a Espanya"
Entrevista a Xavier Torrents, professor, politòleg i sociòleg expert en radicalismes sobre els resultats de les eleccions generals
 29/04/2019


Xavier Torrents ha parlat aquest matí al programa A Primera Hora de Ràdio Estel sobre la victòria del PSOE i ERC en les eleccions d'aquest diumenge. "A Catalunya, per primer cop en unes eleccions generals, mai a la història havia passat la victòria d'un partit independentista. En aquest cas, 15 diputats que se'n van tots cap a ERC, amb un resultat raonable de JxC, que ha baixat en nombre de vots, però ha mantingut la seva posició. En definitiva, Catalunya ha dit un sí a l'independentisme, però un sí moderat", ha dit Torrents. La nit electoral ens ha deixat dos titulars, segons el politòleg, d'una banda, "l'independentisme guanya a Catalunya, i ERC guanya a Espanya" i "l'extrema dreta no tindrà cap mena d'impacte social pel que fa a la formació del govern espanyol".

D'altra banda, aquest dilluns ens fet ressó de la següent notícia: Espanya encapçala el rànquing de la Unió Europea en fracàs i en abandonament escolar. De fet un 18% dels joves deixa els estudis abans d'hora. N'hem parlat amb Marta Burguet, Doctora en Pedagogia, professora de la Facultat d'Educació de la UB. És dilluns i per tant, també ens ha visitat el professor de català de l'Institut Angeleta Ferrer de Sant Cugat, Daniel Ruiz Trillo per aprendre una mica més sobre la nostra llengua i a partir de les 9 hem tingut una nova edició del nostre consultori legal amb Digestum Legal.

Si vols tornar a escoltar el programa AQUÍ
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET