Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
Ernesto Pascual: “L’oposició veneçolana va decidir sortir al carrer amb un suport minoritari”
Ens ha fet el comentari d’actualitat al programa A Primera Hora, Ernesto Pascual, expert en política internacional de la Universitat Oberta de Catalunya.
 03/05/2019


Aquest divendres a Ràdio Estel hem parlat sobre la situació que s’està vivint aquests darrers dies, i a hores d’ara, a Veneçuela. Ernesto Pascual ha explicat que “Veneçuela no està vivint una guerra civil, tot i que està enmig d’una tormenta perfecta, en la qual els Estats Units hi té interessos, i Rússia també. S’estan fent maniobres per desfer-se de Nicolás Maduro, però la qüestió encara no està madura”. Segons l’expert en política internacional, “Juan Guaidó ha propiciat un cop d’estat. Des de Veneçuela ens arriben informacions molt complexes, el què ha passat aquesta setmana són negociacions entre gent propera al govern de Maduro, i els Estats Units, en solitari, han ajudat a fer una transició en la que Nicolás Maduro desapareixés del mapa”. 

I, segons les últimes informacions, ha apuntat Pascual, Juan Guaidó, que també participava de les negociacions, “es va precipitar en el moment en què va descobrir que hi havia gent que filtrava les converses al propi Maduro. El cert és que hi havia la intenció que Maduro abandonés el poder i així precipitar una transició cap a unes eleccions, però al veure que això va fallar, l’oposició veneçolana va decidir sortir al carrer amb un suport minoritari”.

És divendres i per tant a Ràdio Estel hem tingut el Consell de Savis, amb l’Àngela, la Roser, en Ferran i en Jordi, el nostre Think Tank particular. I a partir de les nou hem tingut una nova edició de Tirant pel Dret, el consultori legal d’aquesta casa, avui per parlar de la compravenda immobiliària. Recordin que per exposar les seves qüestions als advocats que ens acompanyen ens poden trucar al telèfon del directe (93.409.27.71 - 93.409.27.72)

Si vols tornar a escoltar el programa, fes-ho AQUÍ
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET