Ràdio Estel
BISBATS 
El bisbat de Solsona recorda la seva història amb un documental
S'estrenarà el 16 de juny, i repassarà els moments clau de la història del bisbat i les accions dels seus protagonistes
Redacció 21/05/2019

Amb motiu de la celebració dels 425 anys de la creació del bisbat de Solsona, l'estiu passat es va començar a gravar un documental per recordar els moments clau de la història del bisbat i les accions dels seus protagonistes, partint d'una òptica actual i una interpretació contemporània.

El vídeo, que rebrà el nom de 425 anys: una història de resistència, està previst que s'estreni el 16 de juny proper, a les 18h, al Teatre Comarcal de Solsona, amb la presència del bisbe Xavier Novell, l'actor Pep Cruz i el director i guionista del documental Dani Sala, de l'empresa de comunicació e2s.
D'altra banda, com ha explicat el mateix bisbat a través d'un comunicat, està previst que el vídeo es pugui projectar també a diferents parròquies de la diòcesi, tot i que les dates encara no estan confirmades.

L'entrada a cadascuna de les sessions serà gratuïta, encara que al final de les projeccions s'oferirà als assistents la possibilitat de col·laborar amb una aportació econòmica voluntària, adaptada a la situació de cadascú.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET