Ràdio Estel
BISBATS 
Comencen les obres de restauració de la coberta de la nau central de l'església de Sant Bartomeu d'Alpicat
Tindran una durada mínima de sis mesos i permetran condicionar el temple per al seu ús habitual
Redacció 22/05/2019

El mes de febrer passat, l'església d'Alpicat (bisbat de Lleida) va haver de tancar el seu culte a causa de lleus despreniments a la coberta de la nau central. En aquell moment, l'arquitecte de la diòcesi va aconsellar dur a terme les obres de restauració de manera "imminent" per garantir la seguretat del temple, i el bisbat va posar en marxa un projecte que es va estimar que tindria un cost d'aproximadament 150.000 euros.

Finalment, després que la parròquia d'Alpicat constituís un consell de pastoral per tal de poder fer front a les despeses, el bisbat de Lleida ha anunciat que els propers dies començaran les obres de restauració de la coberta de la nau central, que permetran condicionar el temple per al seu ús habitual.
Com han explicat els arquitectes del bisbat, les obres tindran una durada mínima de sis mesos, durant els quals la missa es continuarà celebrant a la Sala Unió de l'Ajuntament d'Alpicat.

Pel que fa a les despeses econòmiques, la parròquia ha manifestat que ja s'ha sol·licitat una subvenció a l'Institut d'Estudis Ilerdencs (IEI), i que comptarà també amb l'ajut de l'Ajuntament d'Aplicat, encapçalat pel seu alcalde, Joan Gilart, que ha col·laborat en tot moment amb la parròquia.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET