Ràdio Estel
Toni Vadell ofereix aquest any tres conferències quaresmals, i la primera ja es va fer el 12 de març
ESGLÉSIA CATALUNYA 
Les conferències quaresmals del bisbe Toni Vadell, per Ràdio Estel
Els dijous 19 i 26 de març, a les 18.00 hores i en directe des de la Catedral de Barcelona, el prelat parlarà de vocació i missió
@IgnasiMiranda 18/03/2020

Ràdio Estel transmetrà en directe les dues conferències quaresmals que queden del bisbe auxiliar de Barcelona Toni Vadell, concretament aquest dijous 19 de març i el següent, dia 26, sempre a les 18.00 hores des de la Catedral. Les sessions, que són a porta tancada a causa de les restriccions pel coronavirus, tenen com a títol general "Què espera de nosaltres el Papa Francesc?".

La conferència d'aquest dijous dia 19, festa de Sant Josep, girarà al voltant del tema de “la vocació i el discerniment” (carta apostòlica del Papa Christus Vivit, capítols 8 i 9). El bisbe Toni plantejarà com el cristià, que descobreix que se sent infinitament estimat pel Senyor, viu buscant fer la seva voluntat, responent a la crida a ser amic seu, com també deixeble, i alhora a la missió de servei. A partir de la invitació a ser deixebles missioners, el prelat explicarà que entén aquest compromís més com un "viure des de l'encontre amb el Senyor" que no pas com la dinàmica de "fer coses". A més, repassarà les diferents vocacions del poble de Déu i la importància del discerniment com a mètode habitual de vida del cristià.

Dijous 26 de març, l'última conferència es titularà "Comunitat fraterna per a la missió”. Toni Vadell desenvoluparà una àmplia reflexió a partir de la idea que, en una època misionera com la nostra, el cristià que deixa ressonar el kerigma o missatge d'encarnació de Déu en nosaltres dins la seva vida i alhora l'anuncia, des del desig de respondre a la voluntat de Déu, necessita viure en una comunitat. El bisbe Toni proposarà una experiència de comunitats per a la missió. En aquesta línia, comentarà el que significa aquesta vivència i alhora es referirà a la parròquia com a "comunió de comunitats".
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET