Ràdio Estel
Eduard Sala, de Càritas Barcelona, recorda que les persones més necessitades continuen reclamant ajuda
ACCIÓ SOCIAL 
La solidaritat no s'atura
Noves iniciatives d'entitats com ara Càritas o el Telèfon de l’Esperança en època de crisi sanitària
Redacció 26/03/2020

El programa A Primera Hora de Ràdio Estel ha repassat aquest dimarts  les principals activitats que porten a terme des de Càritas Diocesana de Barcelona. Tot i la crisi, ara més que mai, l'entitat catòlica no deixa d’acompanyar els més vulnerables. Ens n’ha donat els detalls Eduard Sala, cap d’Acció Social de Càritas Diocesna de Barcelona, que ha explicat que, “en un context com l’actual, la caritat no s’atura".

Sala ha comentat també que no es poden deixar els projectes residencials, els pisos compartits o altres obres. "El que més ens preocupa en aquests moments és com garantir l’alimentació dels més vulnerables que ja teníen dificultats molt abans”, ha assegurat el dirigent de Càritas. A més, Eduard Sala ha dit que, “des del començament, s'ha intentat saber què passava perquè hi hagi coordinació”, i ha posat èmfasi en el fet que “cal cuidar de les persones grans qu,e durant tants anys, han fet una feina excel·lent i ara són població de risc”.

D'altra banda, el Telèfon de l’Esperança ha afegit un nou número per tal de donar resposta a les trucades d’atenció a la ciutadania confinada, el 682.900.500. La seva directora, Esperança Esteve, ha explicat a Ràdio Estel que segueixen “treballant per fer possible que totes les trucades arribin als 200 voluntaris i puguin acompanyar a tothom que ho necessiti”. A mes, segons ha afegit Esteve, “d’aquí a pocs dies en seràn dues línies de telèfon més”.
  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET