Ràdio Estel
CULTURA 
S'estrena aquest dijous als cinemes Girona, de Barcelona, el documental 'Teresa Rebull, ànima desterrada' de Susanna Barranco
Mercè Raga 06/10/2016

El documental Teresa Rebull, ànima Desterrada, de Susanna Barranco, s'estrena aquest dijous a les 20.00 hores als cinemes Girona de Barcelona (carrer Girona, 175). La directora d'aquesa obra coproduïda amb TV3, una creadora multidisciplinar que  treballa en diversos àmbits artístics des d’una forta empremta personal, ha afirmat a la Fórmula Estel, de Ràdio Estel, que “Teresa Rebull transmetia llibertat quan cantava”. En la mateixa línia, Susanna Barranco ha assegurat que “aquest documental ha permès descobrir una persona increïble, com ha estat Teresa Rebull”, que va morir l’any passat. Segons, la directora, Rebull era una persona que, en diferents àmbits de la vida, tan personal com artístic, ha deixat petjada, tan a ella com a directora del documental, artista i creadora. Ha afegit que, més enllà d’això, ha transcendit a l’esperit de Barranco.

El documental explora la figura de Teresa Rebull com a dona política i activista i com a artista, cantant i pintora, mostrant la seva riquesa i la seva complexitat. D’una banda, el film explora el camí de l’exili, les dificultats de la fugida i la duresa d’una realitat imposada i, de l’altra, la seva figura com a àvia de la Nova Cançó, la seva passió per la pintura i la força amb què encarà la vida. Aquesta producció compta amb la participació de Lluís Llach, Marina Rossell i altres testimonis propers a la Nova Cançó i a la vida de l’artista. Es pot veure AQUÍ el tràiler del documental. El documental Teresa Rebull, ànima Desterrada es podrà veure tots els dijous al cinema Girona fins al mes de novembre. 

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET