Ràdio Estel
Missa d’acció de gràcies presidida pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona
ESGLÉSIA Foto: Mercè Papiol
El cardenal Omella agraeix tota l'ajuda rebuda durant la seva vida
L'arquebisbe de Barcelona ha presidit una Missa d'acció de gràcies al Col·legi Espanyol de Roma: "Tornem disposats a seguir treballant"
@BorjaDeMaria 30/06/2017

Aquest divendres 29 de juny, a les 10 del matí, s’ha s’ha celebrat al Col·legi Espanyol de Sant Josep de Roma una missa d’acció de gràcies presidida pel cardenal Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona. 

Amb la participació dels bisbes auxiliars de Barcelona Sebastià Taltavull i Sergi Gordo, bisbes de les diòcesis catalanes, com Joan Enric-Vives, arquebisbe d’Urgell, bisbes d’altres diòcesis espanyoles, un número molt elevat de sacerdots i molta de la comitiva que ha acompanyat Omella des de dimarts. L’homilia ha estat un agraïment d’Omella a tothom al llarg de la seva vida. El cardenal ha dit: "A Roma hem enfortit la fe, ara tornem a casa disposats a continuar treballant". 
 
El bisbe auxiliar de Barcelona i administrador apostòlic de Mallorca, Sebastià Taltavull, ha agrait a Omella com fa de pastor, la seva forma de ser, d’actuar i de donar-se, amb aquestes paraules: “No domina sinó que posa tota la confiança en l’equip”. La missa d’acció de gràcies s’ha acabat entonant El Virolai.
 
A continuació la comitiva visita la basílica romana que el Papa Francesc ha concedit al cardenal Joan Josep Omella, la Santa Creu de Jerusalem, un temple molt important de Roma i que mostra, a més, una relíquia de la creu de crist. 
 
Aquest divendres acaba el pelegrinatge per Roma amb motiu del consistori de creació de 5 nous cardenals.

La propera cita serà a Barcelona, a la basílica de la Sagrada Família, on aquest diumenge 2 de juliol a les sis de la tarda se celebrarà una Missa d'acció de gràcies.

Es pot escoltar AQUÍ l'edició de Diari del Papa corresponent a aquest divendres 30 de juny.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET