Ràdio Estel
RÀDIO ESTEL 
Albert Lesán conduirà un programa diari a Ràdio Estel
Cada dia de 9.30h a 11h, Fórmula Lesán
 02/11/2017

A partir de dilluns 6 de novembre, Albert Lesán presentarà FÓRMULA LESÁN, un magazine amb l'entreteniment com a base principal. El programa s'emetrà de dilluns a divendres de 9:30 a 11 hores. Cada dia repassarem les notícies més destacades a Catalunya i Andorra, i també les més curioses. El programa fugirà totalment de la política, l'entreteniment i l'humor blanc seran la seva base.

Albert Lesán porta 30 anys treballant en diferents mitjans de comunicació radiofònics i televisius.

Lesán va començar presentant i dirigint programes de ràdio a Onda Rambla Catalunya.

Va treballar com a reporter i imitador al Força Barça, de TV3. També com a reporter a La parodia nacional (Antena 3) i com a presentador del programa Ya te digo i Quítate la Liga (Onda cero a nivell nacional).

Narrador i imitador al programa Força Barça (ràdio) i co presentador als programes La Jungla i Arús en la 100, també a nivell nacional

Presentador i director de Ya te digo, a Europa FM a nivell nacional.

Presentador d'El Rondo a TVE durant 8 temporades i que aquesta temporada es torna a emetre a la 2 de TVE.

Co presentador i presentador substitut de Javier Cárdenas a Levántate y Cárdenas a Europa FM, a nivell nacional.

Comentarista a la Teletúlia d'Arucitys. Presentador de Tot Barça, a Barça TV i presentador de La Ronda a Canal Català. 

En aquest nou programa, Fórmula Lesan, trobarem moltes seccions, com aquestes: Tertúlia esportiva: aprofitant que Lesán és també el presentador del programa El Rondo, a TVE, cada dia s'analitzarà l'actualitat esportiva amb les millors firmes del país i amb l'ajuda d'imitadors.

Entrevistes: els personatges més famosos seran entrevistats al programa, així com persones amb professions curioses o coses interessants a explicar.

M'emprenya: secció en la qual s'analitzen, en clau d'humor, situacions de la vida quotidiana que ens fan enfadar.

Anàlisi televisiva: s'analitzen les audiències i es repassa el millor de la televisió del dia anterior i s'expliquen les novetats de la jornada, també amb ajuda d'imitadors. Aquí aprofitarem l'experiència de l'Albert Lesan com a contertulià habitual de la Teletúlia d'Arucitys.

Trucades telefòniques: seran importants en el programa. Volem que els nostres oients ens expliquin com preparar la millor truita de patata, quin ha estat el seu viatge mes desastrós o quin és el millor llibre que han llegit. Volem donar veu als nostres oients i regalar-los sopars, visites guiades, etc, a canvi de la seva fidelitat.

Cinema, teatre, literatura, sèries... tindran el seu espai al programa.

Bons modals: una professora de protocol ens ensenyarà a comportar-nos en una taula. Quin és el nostre pà, el de la dreta o el de l'esquerra? Quants petons se li han de fer al saludar una persona de nacionalitat xinesa o francesa? La nostra professora farà que no fallem mai en qüestions protocolàries.

Premsa rosa: les notícies del cor també seran analitzades al programa.

Curiositats diverses: científiques, històriques, del món animal... Cada dia coneixerem aspectes curiosos de diferents disciplines. Sabrem com es va inventar el llapis, però també si Venus va ser algun dia un planeta habitable.

Ciutadà del dia: cada dia una persona triada a l'atzar ens explicarà alguna cosa important que vulgui destacar del seu dia a dia.

Gastronomia saludable: experts en nutrició ens explicaran receptes delicioses i, alhora, saludables.

Truquis: Sergi Sampedro ens explica 'truquis' de cuina, d'estalvi energètic o com fer be una maleta.

Crònica Biosca: Cèsar Biosca ens explica les investigacions policials més impressionants de la història catalana i també els 'timos' més freqüents.

'Mercadillo' d'invents: busquem els invents i gadgets més curiosos que podem trobar al mercat.

La notícia econòmica del dia: destaquem una notícia rellevant del món de l'economia

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET