Ràdio Estel
Marcel·lí Joan té experiència de treball a la Generalitat i també a l'Església diocesana de Barcelona
ESGLÉSIA CATALUNYA 
Marcel·lí Joan, nou director general d'Afers Religiosos
Per substituir Enric Vendrell, el govern català ha nomenat aquest periodista amb experiència eclesial i també en l'àmbit públic civil
@IgnasiMiranda 12/06/2018

El govern català ha nomenat aquest dimarts Marcel•lí Joan nou director general d’Afers Religiosos de la Generalitat en substitució d’Enric Vendrell. El periodista, llicenciat per la Universitat Autònoma de Barcelona, és professor de postgrau de Comunicació Institucional i Religió en l’Era Digital a la Universitat Ramón Llull. En l’àmbit eclesial, va ser secretari del Consell Pastoral Diocesà de Barcelona i delegat de Mitjans de Comunicació de l’Arquebisbat. També va participar els anys 90 en la Comissió Preparatòria del Concili Provincial Tarraconense, i és també un dels impulsors del document El fet religiós a la Catalunya del futur.

En l’àmbit de la joventut i la cooperació, Marcel·lí Joan és president de l’Associació Josep Ramón Zudaire de l’Hospitalet de Llobregat, i ha estat patró de la Fundació Akwaba, dedicada al tercer i quart món. A més, és membre del Grup Sant Jordi de Promoció i Defensa dels Drets Humans, i se'l considera un home molt proper al bisbe Joan Carrera, que va morir l'any 2008. El govern català destaca l’experiència del nou director en l’àmbit públic, ja que va ser adjunt al primer director general d’Afers Religiosos de la Generalitat Ignasi García Clavel, entre els anys 2000 i 2004, cap de Premsa i Relacions Públiques de la Direcció general de Joventut, responsable de Relacions Externes de la Direcció General de Serveis Penitenciaris i Rehabilitació i també cap de premsa de la Delegació Territorial de la Generalitat a Barcelona.

  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET