Ràdio Estel

Ràdio Estel us convida al Festival de Cap Roig al concert de Pastora Soler.

SINOPSIS: Una de les artistes espanyoles més estimades presenta La Calma
Després de dos anys fora dels escenaris, en què va complir el seu somni de ser mare, Pastora Soler va gravar La Calma a l’octubre del 2018. Un treball excel·lent produït per Pablo Cebrián en el qual la cantant va preparar amb molta delicadesa cada cançó, cada nota, cada detall, perquè el públic que l’esperava rebés el millor d’ella. Amb aquest àlbum ha aconseguit ser número u en vendes i disc d’or.
Amb les cançons d’aquest disc i els seus grans èxits ha recorregut més de seixanta escenaris, entre els quals hi ha els més importants d’Espanya, amb la gira La Calma. Un disc i una gira amb què Pastora Soler ha demostrat que continua sent l’artista espanyola més estimada.

Entre tots els participants sortejarem: 4 entrades dobles gratuïtes pel diumenge 28 de juliol a les 22h al Festival de Cap Roig

- Teniu temps per participar fins dilluns 15 de juliol del 2019.
- El sorteig es farà el dilluns 15 de juliol del 2019 dins la Fórmula Estel
- Les entrades es recolliran a la taquilla del Festival de Cap Roig al Jardí Botànic de Cap Roig, Camí del Rus, s/n, 17210 Calella de Palafrugell


Per entrar al sorteig només heu d'emplenar el següent formulari amb les vostres dades.

Nom
Cognoms
Email
Teléfon
Població
DNI
Observacions

Normes del concurs:

- Per participar, cal que inscriviu el vostre nom, cognoms i la vostra adreça de correu electrònic, el telèfon, la població i el D.N.I. correctament i, també, que accepteu les normes del concurs.
- Cada participant optarà a una entrada doble.
- Un cop fet el sorteig, Ràdio Estel penjarà al seu web el resultat del sorteig i contactarà amb les persones guanyadores
- Les entrades es recolliran a la taquilla del Festival de Cap Roig al Jardí Botànic de Cap Roig, Camí del Rus, s/n, 17210 Calella de Palafrugell

RÀDIO ESTEL li informa que de conformitat amb el Reglament General de Protecció de Dades de la Unió Europea, tractem les seves dades amb la finalitat de poder gestionar la seva relació amb nosaltres així com les seves peticions, consultes, i gestió de serveis administratius. Per a més informació sobre l’aplicació del RGPD per Ràdio Estel, o si vol exercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició, supressió, portabilitat de les dades o limitació del tractament, ho pot fer enviant un correu electrònic a dades@radioestel.cat adjuntant còpia del seu DNI i indicant en l'assumpte "Drets RGPD".
Aquest Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 (RGPD) comporta que:
El responsable del tractament de les teves dades personals és RÀDIO ESTEL.
La finalitat del tractament de les dades personals és la de gestionar la seva vinculació amb RÀDIO ESTEL, CATALUNYA CRISTIANA i el CLUB+AMICS.
Les seves dades no seran comunicades a tercers sense previ consentiment, així com tampoc no es produiran transferències a tercers països o organitzacions internacionals.

He llegit i accepto els termes legals
Accepto que Ràdio Estel, Catalunya Cristiana i el Club+amics utilitzin les meves dades per enviar informació de les activitats, promocions, viatges que organitzen.
Ets sòci/a del Club més amics? Si No Fes-te'n soci
   


  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET