Àngels

Dia d'emissió: Dijous
Horari: de 17.30h a 18h
Tipus de programa: Divulgatiu

Descripció: El Projecte Àngels, creat sota l'empara de la Fundació Roca i Pi, va néixer amb una vocació valenta i decidida per a acompanyar, formar i reinserir persones excloses del mercat laboral. Aquest acompanyament es fa, essencialment, mitjançant l'empresa d'inserció laboral Àngels i la Fundació Formació i Treball, de Càritas diocesana de Barcelona. Paral·lelament i coordinats amb els Serveis Socials locals, Àngels porta a terme feines de reparació i de condicionament en llars de persones sense possibilitats econòmiques.

A Ràdio Estel ens fem ressò de la importantíssima tasca que s'està fent amb aquests sectors socials més desfavorits a través de l'acompanyament, la formació i la inserció laboral. I ho fem a partir de l'experiència i les vivències del Projecte Àngels. En el programa també es dona veu a les diferents entitats socials amb qui col·labora la Fundació Roca i Pi focalitzades en l'atenció de la gent gran sola, els infants i joves en risc i les persones en situació de sense llar.

Si vols més informació, pots consultar el lloc web www.rocaipi.cat on trobaràs tot el que vulguis sobre el projecte i la fundació que l'aixopluga.

Direcció: Lluís Montserrat
Redacció: Joan Andreu Parra
Presentació: Lluís Montserrat

Email: angels@radioestel.cat
Web:

Facebook:
Twitter: