AQUESTA SETMANA 
«L’Església de futur ha de ser menys clericalitzada i més evangèlica»
P. Jesús Sans Compte, prior dels Carmelites de Badalona
Redacció 27/03/2018

«Déu és saborós com una croqueta.» Aquest també podria haver estat el titular d’aquesta entrevista que es va realitzar en un establiment especialitzat en aquesta delicadesa gastronòmica. El pare Jesús Sans (l’Arboç, 1958) és un exemple vivent de la pastoral de proximitat i aquesta va ser l’expressió que li va etzibar al dependent que va confessar-se descregut.

Des del setembre passat, el pare Sans és el nou prior dels Carmelites a Badalona. Ha deixat la capital del Segrià on durant quinze anys va presidir Unesco Lleida i va ser membre fundador de l’Assemblea Municipal de les Religions. És professor de diàleg interreligiós a l’ISCREB de Lleida i properament ho serà al de Barcelona. Acaba d’engegar el grup Carmel Ecumènic i Interreligiós de Badalona, amb una vintena de membres i que es trobarà de manera regular el tercer dilluns de cada mes a les 20 h.

«M’he trobat una comunitat oberta, viva, creativa, dinàmica i solidària, seguint les petjades de Teresa i Joan de la Creu que potencien petites comunitats amb un equilibri entre la mística i el compromís solidari», assegura el pare Sans.  El Rosari   Cant de la Salve
  Laudes   Vespres
  Completes   Missa Catedral
  Missa Montserrat
Urgell Solsona Vic Lleida Tortosa Tarragona San Feliu de Llobregat Terrassa Barcelona Girona
  INTRANET